Назад до Въдици за тролинг риболов

Спининг въдици за риболов Atec

Atec Crazee категория въдици

 

Японската марка Atec е създадена от компанията Alpha Tackle, която има повече от 30 години история в производството на специализирани въдици и оборудване за вътрешния японски пазар. Atec е създадена с цел да предложи изключително високо качество, на абсолютно достъпна цена. Марката използва само висококачествен яяпонски карбон и единствено и само компоненти на японския концерн Fuji във всички свои модели. Предлаганият асортимент е огромен, като покрива нуждите на всеки спининг риболовец, както и на тези от лодка, без значение в солена или сладка вода.

Някои от най-популярните модели са въдицата за риболов на пъстърва Atec Crazy Trout Game 602 и 532. Изключително подходяща ултра лайт въдичка за риболов на пъстърва и кефал с малки примамки, страхотен дизайн на дръжката, невероятен строй и представяне.

Друг популярен модел сред ултра лайт риболовците е въдицата Atec Crazy Ajimeba, която се предлага в три дължини и три работни диапазона, невероятно лека и балансира, в комбинация с чувствителността на бланката я превръща в отлично оръжие за микро джиг риболов и ултра лайт въдица за забавление със малки воблери и примамки.

Друго отлично решение за риболов на щуки и бели риби, както и за риболов в гръцки води е моделът Atec Crazy Wind, предлагащ се в две дължини и работни диапазони, изключително балансирана, лека и чувствителна въдица, която предлага завидна мощ.

Немалко са и вариантите за Tai Rubber риболов за море, както и въдици за вертикален спийд джиг.

Разгледайте цялата гама по-долу:

Филтри
1 Продукт
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
Подреди по:
Избрани филтри: Производител: Atec
На страница по:
loading...