Добре дошли в обновения ни сайт! Ако сте се регистрирали в старата версия, моля сменете паролата си тук.
Назад до Началната страница

Доставка и плащане

Кога да очаквате поръчката си:

Екипът на онлайн риболовен магазин www.fishingzone.bg се старае да обработи вашите поръчки във възможно най-кратки срокове. 

 

99 % от поръчките, подадени през сайта достигат до адреса на клиентите ни на следващия работен ден.

 

В случай, че не успеем да се свържем с Вас за потвърждение на поръчката или някой от поръчаните артикули не е наличен в наш склад, срокът за доставка на поръчката до посочен от Вас адрес е в рамките от 24 часа до 7 (седем) работни дни. 

 

Цени на доставки:

а) до офис на куриерска компания

Цената на доставката е 5,00 лева.

б) до адрес на клиента

Цената на доставката е 7,00 лева.

Някои продукти, изрично посочени на Сайта, които са със специфични размери и/или други характеристики, е възможно да се доставят с куриер, като стойността на доставката се определя допълнително.

 

Кога получавате безплатна доставка:

Ще заплатим за наша сметка следните разходи по доставката:

 

а) За поръчки на стойност над 69,99 лева

Фишинг Зоун заплаща за собствена сметка всички разходи, които покриват доставка, изпратена до офис на Еконт Експрес АД. В случай, че изберете различен метод за доставка, Вие поемате всички допълнителни разходи, които биха възникнали;

б) За продукти, които изрично са посочени на Сайта, за макари Shimano и Daiwa, както и всички продукти в промоция, условията за безплатна доставка не важат.

в) Условията за международни доставки може да намерите тук / International Delivery Terms are available here.

 

Всички пратки имат включена допълнителна услуга "Преглед и тест". Препоръчваме Ви да прегледате съдържанието на пратката си преди да я приемете от куриера.

Ако поръчвате въдица:

Фишинг Зоун преглежда всички въдици преди да ги изпрати с подходяща опаковка. Пратката задължително се застрахова, поради което ви препоръчваме да прегледате въдицата внимателно преди да я приемете от куриера.

 

За допълнителна информация, моля свържете се с нас .

loading...