Tailwalk Silverna Lago - универсалният ултра лайт

01 Сеп 2020
Автор: Ваньо Контев 

Savage Gear XLNT3 – универсален спининг за всеки

21 Апр 2020
Savage Gear XLNT3 - универсален спининг за всеки!   

Риболов от повърхността до дъното с Savage Gear 3D PVC Mayfly

20 Апр 2020
Риболов от повърхността до дъното с Savage Gear 3D PVC Mayfly Автор: Миленко Стойчев

Представяне и тестове на лайт спининг въдица Savage Gear MPP2 198cm 3-10g

17 Апр 2020
Една невероятна спининг въдица на цена под 100лв Aвтор: Миленко Стойчев

Статии

Кефали на муха. Риболов на кефал с тенкара въдица

Дата: 22 Юли 2021

 

Еднин супер релаксиращ и лек риболов. Това е риболова с тенкара въдица. Посетих любимата Тунджа, като този път лових кефалите на сухи мухи тип джапанки. Бяха малко капризни и бамбулата се отчете като най-резултатна. Успях да хвана едно добро количество спортни рибки, следващ път, дано ги случа в по-добро настроение, мисля, че ще има шанс да ви покажа как се ловят и трофейни риби с тенкарата.

Прочети още →

Дяковски мутанти.Съществуват ли 50 сантиметрови костури.Риболов на костур на язовир Дяково

Дата: 19 Юли 2021

 

Реших да обърна специално внимание на място, за което съм слушал, че във водите на язовира плуват огромни костури. Още с първото ми влизане с каяка хванах 49см костур, а ден по-късно отново имах слука със сходна по размер риба. Получи се страхотен риболов на костур на язовир Дяково. Със сигурност ще се върна пак!

Прочети още →

Мега сеч! Дърпам по 3 костура в минута. Риболов на костур на язовир Александир Стамболийски

Дата: 19 Юли 2021

 

Първо посещение на язовир Александър Стамболийски за тази година. Направих брутален риболов на костури, които не бяха лесни за провокация, но след като набарах правилната тактика настана брутална сеч и разбиващ риболов на костур. Успешните примамки бяха Fiiish Black Minnow No1 и 3гр Данчо.

Прочети още →

Сгащих пореден бракониер!! Риболов на трофейни кефали на река Марица в Пловдив

Дата: 12 Юли 2021

 

Първи целенасочен летен риболов на кефал на река Марица в градската част на Пловдив завърши с успех. Не хванах много на брой риби, но за сметка на това избухнах с качествени клендзили. Реката беше ниска и бистра, а с клатушката на Yarie, модел Pirica More 2.6g успях да излъжа големците от тази прекрасна река! Очаквайте още видеа от река Марица :) Изгледайте цялото видео за да видите, че има смисъл да се подават сигнали срещу извършване на нерегламентиран риболов.

Прочети още →

12-годишно момче разби кефалите! Зарадвахме едно дете.

Дата: 05 Юли 2021

 

Много се раздвам, че се запознах на живо с Венцислав. Той е един страхотен младеж, от който малки и големи трябва да вземат пример за отношението му към риболова. За времето, което изкарахме заедно, той успя да направи отличен риболов на кефал и успя да хване най-големият си кефал до този момент. Пожелавам му много успехи!

Прочети още →

Има ли балканки на река Искър?!? Топ риболов на пъстърва!

Дата: 05 Юли 2021

 

Динамичен риболов на балканска пъстърва на блесна и воблер на река Искър

Прочети още →

Уикенд в Родопите. Туризъм и риболов на кефал на райско място

Дата: 25 Юни 2021В това видео споделям с вас уикенд разходката ни в Родопите. Спасявахме костенурки, ловихме риби на невероятни места и гощавахме крави със сладолед. По време на един от излетите ни за риболов на кефал имахме компания от две страхотни кучета, които ни съпровождаха покрай реката и малко ни плашиха рибите, но въпреки това си изкарахме повече от добре!

Прочети още →

За първи път на язовир Малко Шарково.Риболов на костур

Дата: 25 Юни 2021

 

За първи път посетих язовир Малко Шарково. Останах много доволен от това, което се случи там. Два дена разбиващ риболов на костури. По време на този риболов най-успешната примамка беше Fiiish Black Minnow No1 с 4.5g глава, като голям принос за успех има и атрактанта на същата марка.

Прочети още →

Зарибяване на река Искър.Пуснахме 10 000 рибки

Дата: 25 Юни 2021

 

На 15.06 се проведе зарибяване оргнанизирано и спонсорирано от Fishing Zone. В река Искър заплуваха 10 000 малки балкански пъстървички. Благодарим на всички доброволци, които помогнага по време на зарибяването и допренесоха за това, рибките да бъдат пуснати на по-голям участък от реката. Очаквайте още подобни инициативи.

Прочети още →

Излових цял пасаж костури с данчо.Риболов на костур на язовир Малко Шарково

Дата: 25 Юни 2021

 

Отличен риболов на костур! За около два часа риболов, почти нямаше празна проводка. Постоянно удари и риби. Изгледайте видеото докрай, за да разберете, кои са успешните проводки на примамката известна като Данчо.

Прочети още →
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10» Страница 1 от 10
Върни До Горе