Добре дошли в обновения ни сайт! Ако сте се регистрирали в старата версия, моля сменете паролата си тук.
Назад до Мухарски въдици и Тенкара

Спининг въдици за риболов Tailwalk

 

Изключителa марка въдици за всеки вид риболов на японската фирма и производител Tailwalk. Фирмата е създадена в Япония преди повече от 30 години, като преди малко повече от десет години компанията майка, създава марката Tailwalk, с цел производство на въдици за спининговите потребители.

Tailwalk разполагат с изключително богат асортимен въдици за всеки различен риболов. Ще изброим няколко от водещите им продукти и сериите, в които имат изключителни продукти, които препоръчваме горещо.

Една от водещите серии, позната на нашия пазар е Tailwalk Dageki - това са специализирани въдици, създадени за нуждите на европейския потребител за риболов на щука и бяла риба и вече в зависимост от дължината, приложението им е от лодка или бряг. Нека не забравяме и лайт решение, което е един страхотен старт, за всеки, който търси универсална въдица за лайт риболов.

Когато стане въпрос за риболов на пъстърва по реките и въдица за пъстърва, утвърдено име сред спинингистите е Tailwalk Troutia, която се предлага в доста варианти, но популярните са Troutia 62L(лайт въдица) и съответно Troutia 55L, както и 55ML. Изброените модели са страхотен избор и за риболов на кефал с различните кефалски примамки - от воблери до блесни.

Серията Fulrange е специализирана за риболов на американски костур, като е богата с решения за кастинг риболов, както и за спининг. Лайт вариантът Fullrange S65L е една страхотна универсална въдица, подходяща за риболов на всички риби по нашите ширини. Докато спининг моделът Fullrange S71ML е отличен медиум лай спининг с изключителен запас от мощ, проектиран е конкретно за работа с неутежнени силикони при риболова на маерикански костур(black bass).

Когато стане въпрос за риболов на прозрачни костури, първото име като ултра лайт въдица е Tailwalk Ajist TZ, това е един от флагманите на марката и стане ли въпрос за чувствителност, лекота, баланс и класни компоненти, тя просто няма аналог. Това е абсолютният фаворит по чувствителност и проводимост на сигнала при ултра лайт въдиците. Оборудвана с най-класния карбон и компоненти, торзитни водачи на фуджи и макародържач фуджи.

Изключително популярен модел като универсална въдица е Tailwalk SSD MicroGamer, особено във варианта Micro Gamer 64UL е незаменима при риболов на силикони и воблери. Невероятната цена за качеството, което предлага е друг съществен момент. Страхотна чувствителност и незаменим запас от мощ дори за най едрите риби, на които можете да попаднете, изключително препоръчана от екипа ни!

Следваща интересна и набираща все повече сила е риболовът в стил Tenkara, това е специфичен риболов със специализирана Tenkara въдица, която марката предлага във вариант Tailwalk Tenkara Fly Combo, в което включен повод и мухи, с които директно можете да започнете риболова.

Освен изброените по-горе въдици за риболов, марката Tailwalk предлага още редица модели въдици, подходящи за риболов на костур, за риболов на кефал, както и за риболов на всички видове хищници по нашите водоеми. Но не се ограничава до тях, а предлага и редица модели за риболов в гърция, както от брега, така и от лодка.

Филтри
1 Продукт
По уместност
По уместностНай-новиНай-продаваниАзбучно A → ЯАзбучно Я → А
Подреди по:
Избрани филтри: Производител: Tailwalk
На страница по:
loading...