Безплатна доставка за поръчки над 69,99 лева.
Начало Блесни Yarie Yarie First Order 3.6 g Блесна клатушка
Марка:

Yarie First Order 3.6 g Блесна клатушка

Цена: 1260BGN

Yarie First Order достига там, където другите клатушки не могат. Това е една страхотна блесна тип клатушка, с която може да се постигат завидни дистанции в моментите, когато рибите са по-далеч от брега. Страхотен избор за риболов на американки, на по-големи или по-дълбоки водоеми. Позволява всякаква бързина на водене, както и облавяне на разлини водни слоеве от повърхността до дъното. Със своето стабилно поведение в силно течение, First Order е отличен ловец на кефали и пъстърви в по-забързаните участъци на реките.

  • 3.6 гр
  • 3.2 см
Цвят:
Добави в желани

За поръчка: 0885863040

Just 2 полета to fill in
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Yarie First Order достига там, където другите клатушки не могат. Това е една страхотна блесна тип клатушка, с която може да се постигат завидни дистанции в моментите, когато рибите са по-далеч от брега. Страхотен избор за риболов на американки, на по-големи или по-дълбоки водоеми. Позволява всякаква бързина на водене, както и облавяне на разлини водни слоеве от повърхността до дъното. Със своето стабилно поведение в силно течение, First Order е отличен ловец на кефали и пъстърви в по-забързаните участъци на реките.

  • 3.6 гр
  • 3.2 см

от Веко Веков, 06 Авг 2020

Определено най-резултатната ми примамка при риболов на кефал тази година по реката. Имам и много извадени костури с нея, а щуки редовно ми я отмъкват. Много лесна за водене, с добра игра, страхотни цветове и здрава кука. Горещо препоръчвам.