Lucky Craft Pointer 78

Цена: 28.20BGN

Lucky Craft Pointer 78SP е един от скъпоценните камъни в короната на Lucky Craft, след представянето на американския пазар на серията през 90-те години, този воблер се превърна в стандарт от тогава до днес!

Lucky Craft Дължина (сm) Дълбочина (m) Тегло (g) Тип Куки
Pointer 78SP 7.80 1.20-1.50 9.20 suspending 2x#6
Pointer 78DD 7.80 1.80-2.10 9.50 suspending 2x#6
Pointer 78XD 7.80 2.70-3.00 / 3.00 * 9.50 suspending 1x#4; 1x#6
* Дълбочина спининг / Дълбочина тролинг

 

Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта
Добави в Любими Сравни

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.
Изображение
Цвят:
Модел:
Цена
Поръчка

Lucky Craft Pointer 78SP е един от най-популярните и успешни модели сред богатия асортимент на японския производител. Уникалният баланс и вибрация на примамката са подсилени и от вградените утежнения, които създават леки потрепвания на примамката по време на паузите. Благодарение на утежненията и формата си, той ви позволява да постигате изключителни дистанции на замятане, което в повечето ситуации е от решаващо значение за успеха.
Воблерът Lucky Craft Pointer 78SP не случайно е най-продавания и известен “jerk” по целия свят, играта му безаплеационно провокира всички хищници.

Препоръчано от Тийм Фишинг Зоун – как използваме Lucky Craft Pointer 78SP:

С леки придърпвания на върха на въдицата можете да го водите с техниката “walking the dog” под водната повърхност, което не ви позволява никоя друга примамка с лопатка. С твърди и по-резки движения воблерът започва да се „мята“ пресъздавайки движенията на дезориентирана и ранена рибка. Основното, което препоръчваме е да правите достатъчен брой паузи, както и да не наблягате на прекалено агресивно водене.

* Анимация от: www.luckycraft.com

Върни До Горе